SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

27 de febrer 2007

SVO als Mitjans de Comunicació.


LA SEXTA NOTICIAS

El dijous 22 de Febrer em van realitzar una entrevista per les notícies de la Sexta TV. En aquest cas volien informació sobre el Parany. Van comentar que el dia anterior havien entrevistat a les persones que estaven utilitzant els parayns científics i volien entrevistar l'altra cara de la moneda, és a dir, a nosaltres. Em van realitzar diverses preguntes: per que estem en contra, quin problema existeix, si no era un mètode selectiu....Va estar bé, ja vos dire quan ix en antena.

Pedro A. Del Baño, President de la Societat Valenciana d'Ornitologia.

SVO als mitjans de comunicació.


MEDI AMBIENT, PUNT 2

Aquest dijous 22 de febrer vaig estar a L'Albufera amb Abel Campos, de l'equip de Medi Ambient de Punt 2. Volia realitzar un reportatge sobre les aus hivernants del parc, pel que em va entrevistar sobre el Arpellot de Marjal en l'oficina tècnica del Palmar, realitzant les típiques preguntes de: quants exemplars, evolució en els ultimos anys.... També va entrevistar a Carlos Oltra sobre la resta d'aus mortals: anatides, agrons. Si no passa res, dintre de dos dimecres emetran el reportatge en l'espai de medi Ambient.

Pedro A. Del Baño. President de la Societat Valenciana d'Ornitologia

07 de febrer 2007

AMB L'EXCUSA DELS INCENDIS FORESTALS, RECALIFICACIÓ A VIVER


NOVA DESFETA RECALIFICADORA, ARA VIVER, CASTELLÓ.

L'empresa AVIALSA T-35, SL., aconsegueix que a VIVER i en sol no urbanitzable es faça un aeròport, una escola d'aviació, un parking per a 179 cotxes, edificis, hangars i habitatges unifamiliars. El lloc es troba a l’altura de la desviació de la població de Benafer, i comprén un àmbit superficial de 394.790 m². Tot amb l'excusa de un aeròdrom per a combatre els incendis forestals. A mes es declara instal.lació d'Interés Comunitari.




DECLARACIÓ DE L'HORT DE SORIANO PARATGE NATURAL MUNICIPAL


Una bona noticia, a Carcaixent s'ha declarat l'Hort de Soriano-Font de la Parra com a
Paratge Natural Municipal.