SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

16 de desembre 2006

SVO s'adhereix a la plataforma COMPROMÍS PEL TERRITORI


La Societat Valenciana d'Ornitologia S.V.O s'ha adherit a la plataforma d'organitzacions que formen COMPROMÍS PEL TERRITORI.

Durant els darrers anys, el territori valencià està patint el major conjunt d’agressions de la seua història recent. Al llarg de tot el País i de totes les comarques, a la costa i l’interior, als pobles i a les ciutats, el nostre territori es va progressivament destruint, desapareixent baix una capa d’asfalt i formigó.

Cal una resposta col·lectiva, un compromís actiu dels ciutadansi les ciutadanes del nostre País, per acabar amb la destrucció, la corrupció i l’especulació, a favor d’una alternativa econòmica i social que respecte el territori, racionalitze els recursos naturals i energètics i la producció industrial, redrece l’agricultura i garantisca la participació de la ciutadania en les decisions.

PEL NOSTRE FUTUR, DEFENSEM EL TERRITORI