SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

17 de desembre 2006

CONFERÈNCIES DESEMBRE 06 I GENER 07

Divendres 15 de Desembre: Conferència “Aus i flora de la serralada andina de l’estat de Mèrida (Venezuela)”. Fundació de la Solidaritat i Voluntariat Comunitat Valenciana (c/ Fuencaliente, 1- València) a les 19:00h.

Aquesta conferència serà impartida per Franklin Urrea, membre de la SVO i biòleg Veneçolà amb amplis coneixements sobre les aus i flora del seu país. Realitzarà una exposició semblant a la què ens va deixar bocabadats fa dos anys a la Universitat Politècnica. La present conferència versarà sobre la nombrosa varietat d’ocells de la serralada andina veneçolana.

Per a més informació, contactar amb Franklin Urrea: 658499336, escalabio@yahoo.com

Dimecres 3 de Gener: Conferència “Els projectes Life Naturalesa de Conservació del Linx ibèric a Andalusia". Fundació de la Solidaritat i Voluntariat Comunitat Valenciana (c/ Fuencaliente, 1- València) a les 19:00h.

Aquesta conferència serà impartida per Silvia Saldaña, companya que anteriorment va estar vinculada a la SVO i des de fa 4 anys treballa com a tècnica de divulgació en EGAMASA Conselleria de Medi Ambient de la Junta d’andalusià. Forma part de l’equip de divulgació i educació ambiental del projecte Life del Linx Ibèric.

Per a més informació, contactar amb Sílvia Saldaña: 605407241, ssaldana@egmasa.es o Pedro A. Del Baño 645402986 / pedroadb@ono.com

Divendres 19 de Gener: Conferència “Resultats del Seguiment de la migració post-nupcial dels ocells al Parc Natural Marjal Pego-Oliva 2006". Fundació de la Solidaritat i Voluntariat Comunitat Valenciana (c/ Fuencaliente, 1- València) a les 19:00h.

Aquesta conferència serà impartida per Rubén Piculo i José Luís Greño, biòlegs i anelladors experts del grup d’anellament Pit Roig, que durant aquest estiu han realitzat una campanya de voluntariat ambiental d’anellament en una de les principals zones humides del País Valencià.

Per a més informació, contactar amb José Luís Greño: 657380503, josegre@ono.com