SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

11 d’octubre 2008

CONFERÈNCIES SVO


Divendres 24 d’octubre:


“Amazonia: Sala de màquines del planeta”


Impartida per Luis Miguel Domínguez a FUNDAR (c/Fontcalent, 1- València) a les 19:00h.


Luis Miguel Domínguez és un reconegut naturalista espanyol que ha dirigit diverses sèries documentals per a televisió com “Vive la vía” o “Fauna callejera”, així com espais de divulgació i protecció de la naturalesa en diverses emissores de ràdio: "Al cabo de la calle" (RNE-1), "El ciempiés" (RNE-3), "Apúntate 5" (RNE-5) i "También somos naturaleza" (Onda Madrid). En aquesta ocasió ens acostarà a la Amazonia, on ha realitzat diversos documentals, amb una visió esperançada, conscient de la reducció accelerada que ha patit la seva superfície inicial, però amb la idea de transmetre que encara estem a temps de conservar i protegir espais encara no explotats.




Les conferències organitzades per la Societat Valenciana d’Ornitologia es troben emmarcades dintre del projecte Cicle de Conferències, subvencionat per FUNDAR (Fundació de la Solidaritat i del Voluntariat de la Comunitat Valenciana) i pel ministeri d'Educació, Política Social i Esport.

Coordinat per Pedro A. Del Baño; pedroadb1@yahoo.es

Etiquetes de comentaris: , , , ,