SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

07 de novembre 2008

AGRESSIÓ A UN DELS PROTAVEUS d’ACCIÓ ECOLOGISTA-AGRÓ

Comunicat de Premsa


Agressió a un dels portaveus
d’Acció Ecologista-Agró


Un desconegut, possiblement caçador, talla les quatre rodes del vehicle d’Enric Amer divendres 24 d'octubre de 2008.



Mentres el portaveu d’Acció Ecologista-Agró, Enric Amer, i un soci expert en petxinots visitaven Els Estanys d’Almenara per a estudiar la població de petxinots recent descoberta, algun energumen -tot indica que un caçador- ha tallat les quatre rodes del vehicle d’Enric, estacionat al Camí dels Magraners.


Recordem que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i la Generalitat Valenciana estan executant un projecte de millora ambiental i d’ús públic a la Marjal d’Almenara. Als treballs s’han baixat els nivells hídrics per a crear nous itineraris i observatoris per als visitants de la marjal, a més de reforçar les motes de les sèquies i crear desnivells. Si tot va bé, aquestes inversions podrien permetre la millora de la qualitat de les aigües i de l’hàbitat, a més de donar un impuls turístic i de conscienciació ambiental a la zona.


Al coincidir en el temps les actuacions de les administracions amb l’obertura de la temporada de caça (12 d’Octubre), s’ha creat malestar entre membres de la Societat de Caçadors d’Almenara, que ens acusen de ser els responsables del projecte, quan aquest ha segut dissenyat, finançat i executat per les esmentades administracions.


Comunicat d'Acció Ecologista-AGRÓ



La Societat Valenciana d'Ornitologia volem solidaritzar-nos amb els companys d'Acció Ecologista -AGRÓ i fer pública la nostra més enèrgica protesta per aquests fets, mostra del poc calat intel·lectual dels autors.


Etiquetes de comentaris: , , , , , , ,