SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

22 de maig 2007

PUBLICAT: "Aus a la desembocadura del riu Sec de Castelló"


PUBLICAT: "Aus a la desembocadura del riu Sec de Castelló"

GUIES BASE PER A L’IDENTIFICACIÓ I CONEIXIMENT DE LES AUS A LA MARJAL DE CASTELLÓ

El passat dia 2 de maig de l'actual és va presentar l'últim treball de l'Associació Grup Au d'Ornitología, titulat "Aus a la desembocadura del riu Sec de Castelló", de Barreda, J. i Castany, J. 2007 i financiat per l'Ajuntament de Castelló, en ell podem trobar els resultats de l'estudi cientific realitzat en la desembocadura del riu Sec des de 1999 fins 2004. Es tracta d'una obra escrita en la mesura justa per a ser un bonc recurs tant en mans de técnics experts com d'aficionats i escolars, en ella queden reflectides la majoría d'aus que podem observar també en la zona de la Marjal, de manera que en serveix com a guia d'identificació i coneiximent d'aquestes.

Un treball aquest que complementa en quan a guia per al coneiximent e identificació de les aus, l'obra titulada "Guía de aves comunes en la provincia de Castellón", editada pel Seminari d'Ornitología i Ecologia dels IES Caminás i Matilde Salvador i l'Associació Grup Au d'Ornitología d'Onda, de Castany,J; Barreda,J; López,G y Vivó, M., 1999, financiat per la Diputació de Castelló, manual en el que queden reflectides d'una manera molt didàctica i pràctica les aus mes comunes que podem trobar en la província i en les zones humides en particular.

En definitiva dos obres bàsiques per al coneiximent de les nostres aus, fetes amb dos objectius clars, per una banda el científic i per una altra el divulgatiu, tant per a experts, escolars o amants de la natura en general.

Informació extreta del BLOG: SOS MARJALS CASTELLÓ:

http://sosmarjal.blogspot.com/