SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

22 d’octubre 2007

"FLORA Y FAUNA DE VENTA DEL MORO"


Dijous 25 d'octubre.


Conferència presentació del llibre "Flora i Fauna de Venta del Moro" escrit pels nostres companys de la SVO Javier Armero, Antonio López, Víctor París i Carlos Sáez.


A les 19:00 en la Fundació de la Solidaritat i el Voluntariat de la Comunitat Valenciana (c/ Fontcalent, 1- València).

Al finalitzar l'acte es podran adquirir exemplars al preu de 18 €.

Es realitzarà una projecció audiovisual de l'obra i es presentarà el treball comentant el seu contingut. El llibre, escrit en Castellà, consta de 300 pàgines i està il·lustrat a tot color amb fotografies de molts membres de la SVO així com dels propis autors.

Els seus cinc capítols son:

El terme municipal
La flora i vegetació
La fauna
La problemàtica de conservació
Rutes d'interès natural
.



Dijous passat 25 d'octubre es va realitzar la presentació del llibre "Flora i Fauna de Venta del Moro" en la Fundació de la Solidaritat i Voluntariat de la Comunitat Valenciana "Fundar".


Els seus autors (Javier Armero, Toni López, Víctor París i Carlos Sáez), van explicar les diferents parts que té el llibre, així com una sèrie de curiositats sobre l'elaboració del mateix. A aquest esdeveniment van acudir un bon grup de persones, socis de la SVO, col·laboradors i simpatitzants, interessades en el llibre, les quals van valorar l'esforç i dedicació emprat pels autors.


El pròxim 14 de desembre es realitzarà un altra presentació del llibre en la Biblioteca Municipal de Requena a les 20:00 h, escollida per ser la capçalera comarcal.


Text i foto de Pedro A. Del Baño en el FORUM SVO Aus.

Etiquetes de comentaris: , , , ,