SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

26 d’octubre 2007

TALLER JURÍDIC XARXA NATURA 2.000


La gestió de la Xarxa Natura 2000 planteja reptes de futur, tant per als tècnics de les diferents administracions afectades, com per la població en general. En aquest sentit s'han detectat diferents elements que caracteritzen la realitat social de la Xarxa Natura 2000:

El desconeixement d'aquesta eina per la població.

Una percepció negativa deguda a la restricció d'usos.

Un desconeixement i escassa comprensió de la normativa.

Per damunt de tot, les diferents possibilitats d'implantació de nous models de gestió, on la Custòdia del Territori pot jugar un paper important en el desenvolupament d'aquests espais.

En aquest sentit SEO/BirdLife i Avinença, amb el patrocini de la Conselleria de Medi ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, han organitzat un taller dirigit als tècnics de les diferents administracions amb l'objectiu de treballar des del punt de vista jurídic la Xarxa Natura 2000 a fi de detectar i superar els dubtes i problemes que susciten la normativa comunitària i estatal amb incidència, directa o indirecta, en la Xarxa Natura 2000. Valorar com es pot ajustar la Xarxa Natura 2000 en l'esquema d'ordenació territorial de la Comunitat Valenciana.

El Taller té un total de 35 places limitades, i la matricula serà de 25 €. El preu inclou l'assistència, documentació, manutenció i allotjament en aquells casos justificats.

Els interessats en aquest taller han d'enviar fins al 30 d'octubre les sol·licituds mitjançant el formulari d'inscripció al FAX: 96-338.04.48

També enviant correu a , aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra els robots de spam, necessita tenir javascript activat per a poder veure-la indicant en l'objecte del missatge "taller jurídic".

Mes informació en http://www.custòdia territorivalenci a.org/index. php


Etiquetes de comentaris: , , , , ,