SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

10 de desembre 2008

XX ANIVERSARI DEL FONDO D'ELX


XX ANIVERSARI DEL PARC NATURAL DEL FONDO D'ELX


Amb motiu del XX aniversari de la declaració del Fondo d'Elx com Parc Natural des del Centre d'Informació han organitzat una sèrie d'activitats dirigides al públic en general, amb l'objectiu en primer lloc d'acostar a la població a aquesta zona protegida i posteriorment poder difondre i potenciar els seus valors ecològics, culturals i naturals.


PROGRAMA D'ACTIVITATS 21 de desembre de 2008.


ITINERARI A PEU

Horari: de 9 a 13,30h. Inauguració d'un nou itinerari a peu que el visitant pot realitzar lliurement, d'uns 4 km. i 2 hores de durada aproximada. El recorregut discorre al costat de les llacunes del Centre d'Informació. Haurà un punt d'observació d'aus amb prismàtics i telescopis atès per personal del parc.


PASSEIG AMB BARCA

Horari: de 10 a 13,30h. (inscripció prèvia) Passeig pel toll de El Saladar utilitzant les barques típiques de la zona, que utilitzen la perxa a la manera tradicional. S’ix d'un menut embarcader i el recorregut té una durada d'uns 20 minuts.


ITINERARI AMB BICI

Horari: de 9,30 a 12,30h. (inscripció prèvia)
Comença un nou recorregut per bicicletes seguint els Azarbes del Conveni i Dalt. Discorre per un terreny pla i té una longitud de 15 km. (anada i tornada). En aquesta ocasió anirem guiats per personal del parc que ens descobriran algunes de les curiositats de la zona. És necessari dur bici de muntanya i l'activitat tindrà una durada aproximada de 3 hores.

PROJECCIÓ D'IMATGES DEL PARC

Horari: de 9 a 14h. de forma contínua. En la sala d'audiovisuals del Centre d'Informació es projectaran imatges dels 20 anys d'història del Fondo d'Elx des de la seva protecció.


INFORMACIÓ I PREINSCRIPCIÓ:


FINCA EL RINCÓN AZARBE DE AFUERA S/N
03158 SAN FELIPE NERI
Telf. / Fax: 96 667 85 15
Correu: parque_elhondo@gva.es
Web: http://parquesnaturales.gva.es


Etiquetes de comentaris: , , , , , , , ,