SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

28 d’octubre 2007

ANUARI ORNITOLOGIC DE CASTELLÓ 2005


Acaba d'editar-se en format pdf

l'Anuari Ornitológic de Castelló 2005.


Vos el podeu descarregar en:

http://www.internatura.org/aocs/

Així com els anuaris anteriors de 2003 i 2004, si no els teniu ja.

La nostra felicitació als autors de la publicació per l'excel·lent treball que han realitzat i per posar-lo a disposició de tots.

Si disposeu d'alguna observació corresponent a l'any 2006, els autors sol·liciten cites de la província corresponents a aquest any. Les podeu enviar a:


Anuario Ornitológico de Castellón
Apdo. de correos 566
12080 Castellón
E-mail: info_aocs@internatura.org


COORDINACIÓ: Enrique Luque y José Vte. Ortiz
COMITÈ EDITOR: Josep Bort, Juan L. Bort, Vicent Esteller, Enrique Luque. José Vte. Ortiz i Miguel Tirado.


Etiquetes de comentaris: , ,

1 Comments:

At 6:31 p. m., Anonymous Anònim said...

Tenia moltes ganes d'enviar una petita paraula per dir gràcies pels punts fantàstic que està escrivint en aquest lloc. El meu temps de recerca d'Internet té al final ha honrat amb idees molt bones per a l'intercanvi amb els meus amics. I 'd expressar que molts dels visitants del lloc que ens són realment molt dotat que hi ha en una comunitat notable amb persones precioses amb tants punts útils. Em sento molt afortunat d'haver utilitzat la seva pàgina web i esperem que els moments més divertits que moltes de llegir aquí. Moltes gràcies de nou per un munt de coses.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home