SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

14 de maig 2008

ASSEMBLEA GENERAL de la SOCIETAT VALENCIANA d’ORNITOLOGIA.


Dissabte 17 de maig.


Al matí sortirem amb els nostres cotxes a les 7 hores de València, des de la porta de l'hotel Hesperia Parc Central, enfront de la pantera rosa, a la plaça Manuel Sanchis Guarner. Ens desplaçarem fins a Benidorm per fer un recorregut guiat per la Serra Gelada.


Per als que acudiu d'altres comarques i vos vinga millor anar a Benidorm al matí quedem a les 8.30-9.00 h en la zona d'aparcament de l'accés al far de l'Albir.


Hauríem d'eixir de l'autopista per la primera, la de la Platja de Llevant, Benidorm. L'altra és la de la Platja de Ponent/Terra Mitica, i després agafar la nacional cap Altea. A pocs quilòmetres, i passat el desviament al nucli urbà de l'Alfás del Pí, veureu un totem publicitari de McDonalds, i indicacions a la dreta en un cruze cap a Platja del Albir.


Us adjunto una foto amb un mapa però per a més detall en Google Maps posar Far de l'Albir, el punt A és el més proper, la carretera al far s'endevina darrere de L’Albir. Posant Parc Natural Serra Gelada apareix el punt concret, el C. Si algun vol vindre a dinar i no ha pogut vindre pel matí que em cride al 609 633 095.


Havent dinat, per la vesprada a les 16 hores, celebrarem l'Assemblea en Centre Social "José Llorca Linares" en el carrer Goya s/n. a la Sala d'Activitats 1, cedit desinteressadament per l'Ajuntament de Benidorm per a aquest acte.


Des de la junta Directiva de la SVO volem agrair la seva atenció a tot el personal del P N de Serra Gelada i especialment al nostre amic Fran Llucha. També a l'Ajuntament de Benidorm per la cessió del local.


SVO

Etiquetes de comentaris: , , , , ,