SVO CONSERVACIO I ACTIVITATS

Pàgina dedicada a la divulgació de les activitats de la Societat Valenciana d'Ornitologia i de la resta de grups amics. Notícies i convocatòries ecologistes del País Valencià i els problemes de conservació que patim.

27 d’abril 2009

PUBLICADO: CUADERNOS DE NATURALEZA TUNDRA


26.03.09

Acaba de salir de imprenta el número 1 de la colección Cuadernos de Naturaleza Tundra, una serie de sencillas guías de campo, tamaño bolsillo, diseñadas especialmente para las personas de cualquier edad que están empezando o quieran introducirse en la observación e identificación de la fauna y flora silvestres. Hemos procurado que sean sencillas pero rigurosas, así como lo más asequibles posible. El primer número lo hemos dedicado a las rapaces diurnas y muy pronto tendremos listo el de nocturnas y varios otros que están en preparación avanzada.

Tenéis más información en la web www.tundraediciones.es

Incluyo la portada y alguna página de muestra de las que pondremos en pequeñito en la web.


Mensaje de Víctor J. Hernández en el FORO SVO Aves.
Fotos de TUNDRA EDICIONES.

Etiquetes de comentaris: , , , , ,

1 Comments:

At 12:58 p. m., Anonymous Anònim said...

Tenia moltes ganes de desenvolupar un petit comentari per donar les gràcies a vostè per algunes de les recomanacions increïble que vostè està escrivint en aquest lloc web. La meva mirada internet considerable fins al final ha estat reconegut amb suggeriments brillants per a l'intercanvi amb els meus convidats. Jo afirmaria que els visitants del lloc són en realitat bastant sort d'existir en una comunitat meravellosa amb la gent en circulació tants amb els principis molt beneficiós. Em sento molt afortunat d'haver utilitzat la seva pàgina web completa, i esperem moltes vegades més brillant de llegir aquí. Gràcies de nou per tots els detalls.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home